Glashandel Martin de Boer
Apolloweg 4 / 8938 AT Leeuwarden
T: 058-2125870 / F:058-2134068
KvK: 01051633
info@martindeboer.nl
Route & contactpagina >
********
24/7 Service
Glasschade komt nooit uit. Onze 24/7 servicedienst staat dus klaar!

Glas Reparatie
Glasgroothandel
Glasgroothandel
Glasgroothandel
Glasgroothandel
Glasgroothandel
Glasgroothandel
Glasgroothandel

Glas in lood reparatie en restauratie

[<] 

Ons atelier is gespecialiseerd in restauratie van (historische) glas-in-lood ramen.
Al 75 jaar worden door onze eigen vakmensen met veel zorg vele ramen gerestaureerd. Onder restauratie van glas-in-lood wordt verstaan het opnieuw verloden van de ramen (het vervangen van de loodprofielen).

Veel zorg
De panelen worden eerst met veel zorg uit de kozijnen gehaald en goed geconserveerd om ze naar ons atelier te vervoeren. Op ons atelier wordt het glas-in-lood uit elkaar gehaald, het glas wordt gereinigd en ontbrekende en/of breukruitjes worden vervangen door een bijpassende soort. Hierna worden de panelen opnieuw verlood en gekit. Uiteindelijk kunnen ze herplaatst worden in de raamopeningen.

Hedendaags comfort met een nostalgische uitstraling
Een optie die tegenwoordig veel wordt gekozen door onze opdrachtgevers is het assembleren tussen isolatieglas. Hiermee wordt hedendaags comfort en een nostalgische uitstraling aan elkaar gekoppeld.

Restauratie & constructie
In de loop der jaren hebben wij  glas-in-lood van vele kerkgebouwen en monumentale panden gerestaureerd. Ook voor constructief advies al dan niet met voorzetbeglazing kunt u bij ons terecht.Glashandel Info Glashandel Print Glashandel Vorige Pagina