Glashandel Martin de Boer
Apolloweg 4 / 8938 AT Leeuwarden
T: 058-2125870 / F:058-2134068
KvK: 01051633
info@martindeboer.nl
Route & contactpagina >
********
24/7 Service
Glasschade komt nooit uit. Onze 24/7 servicedienst staat dus klaar!

Glas Reparatie
u bent hier: Home >> Over MDB >> Privacy statement
Glasgroothandel
Glasgroothandel

Privacy statement

[<] 

Glashandel Martin de Boer is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en de bezoekers van haar websites van essentieel belang is voor haar activiteiten. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Glashandel Martin de Boer houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Verwerking van persoonsgegevens
In het kader van onze dienstverlening (wanneer u contact met ons zoekt, verlangen wij een aantal van uw persoongegevens) legt Glashandel Martin de Boer uw gegevens vast.

Glashandel Martin de Boer gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van de betreffende overeenkomst, voor haar overige dienstverlening en om klanten van (nieuwe) producten en diensten van Glashandel Martin de Boer, van haar groepsmaatschappijen of van zorgvuldig geselecteerde derden op de hoogte te houden. Hierbij tracht Glashandel Martin de Boer rekening te houden met uw voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten en diensten dan kunt u dit schriftelijk melden bij Glashandel Martin de Boer. Dan laten wij uw gegevens hiervoor dan blokkeren.

Klikgedrag
Op de websites van Glashandel Martin de Boer worden algemene bezoekgegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan Glashandel Martin de Boer haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Internetsites van derden
Dit Privacy Statement is niet van toepassing op internetsites van derden die door middel van links met deze internetsite zijn verbonden.

Wijzigingen Privacy Statement
Glashandel Martin de Boer behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement. Het verdient aanbeveling om dit Privacy Statement geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.Glashandel Info Glashandel Print Glashandel Vorige Pagina