Glashandel Martin de Boer
Apolloweg 4 / 8938 AT Leeuwarden
T: 058-2125870 / F:058-2134068
KvK: 01051633
info@martindeboer.nl
Route & contactpagina >
********
24/7 Service
Glasschade komt nooit uit. Onze 24/7 servicedienst staat dus klaar!

Glas Reparatie
u bent hier: Home >> Glas in lood >> Glas in lood
Glasgroothandel
Glasgroothandel
Glasgroothandel
Glasgroothandel
Glasgroothandel
Glasgroothandel
Glasgroothandel
Glasgroothandel

Glas in lood

[<] 

Over Glas in lood

Glas-in-lood is een eeuwenoud product. Het oudste gevonden fragment in West-Europa glas-in-lood stamt uit de 9e eeuw. Kleinere stukken glas werden gevat in loodprofielen om zo grotere afmetingen glas mogelijk te kunnen maken. Het produceren van grote afmetingen glas was in die tijden niet mogelijk. Anno nu wordt glas-in-lood niet meer vanuit noodzaak gemaakt maar vanwege de veelzijdige en kleurrijke mogelijkheden die het biedt.

Sinds 1934

Sinds 1934 is Martin de Boer al gespecialiseerd in het vervaardigen, repareren en restaureren van glas in lood. Onze hoofdactivteit vormt de restauratie van kerken en monumentale panden en het ontwerpen en vervaardigen van nieuwe ramen. We beschikken over een modern en goed uitgerust atelier met we met gedegen kennis van zowel het glas-in-lood als het constructieve deel tot een kwalitatief hoogwaardig eindproduct komen.

OVG                                                                                                                                          

Wij zijn aangesloten bij de Ondernemersvereniging van Glazeniers waar de leden geselecteerd worden op hun technisch inzicht en vakmanschap. Voor meer informatie kunt u terecht op de site van het ovg: www.glazeniersvereniging.nl.

 Glashandel Info Glashandel Print Glashandel Vorige Pagina